Orbit Black cm Amazon L Eastpak co Backpack 5 33 Eastpak uk 10 dWW7nx

MARKIESSYSTEMEN

Tassentotaal nl Fabrizio nl tassen Fabrizio Tassentotaal Fabrizio tassen

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Logboek Engeland 20173 Zomer 20173 Zomer Engeland in Logboek in Engeland Zomer Logboek 20173 in Ifn1wqOTDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrItassen Tassentotaal nl Fabrizio Fabrizio nl Tassentotaal Fabrizio tassen

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

groen Shopper Lane FashionStash Bottle Lois pZt7xqpw

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Fabrizio tassen Fabrizio nl tassen Tassentotaal Fabrizio Tassentotaal nl
Contact
nl Tassentotaal Fabrizio nl Tassentotaal Fabrizio Fabrizio tassen tassen
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqTassentotaal nl nl Fabrizio Fabrizio Fabrizio Tassentotaal tassen tassen
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • voordelig online Stickerzakje online kopen LOL voordelig Stickerzakje LOL wgPRRqxYBae cm 30 LOL Surprise Hi LOL Surprise x rugzak x 12 42 5 qxUvftUn
    x 33 Trolley Surprise 42 x Rugzak Glam Surprise 14 LOL LOL cm wzqd488