Boots Dames Timberland Boots Boots Timberland Dames Dames Timberland Boots Timberland Dames Dames Boots Boots Dames Timberland Timberland qw8ASRBw

MARKIESSYSTEMEN

Fabrizio tassen tassen nl Tassentotaal nl Fabrizio Tassentotaal Fabrizio

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
East West Bally Trainspotting Novo Messenger Rewardia Reporter qAEfSDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIFabrizio nl nl Tassentotaal Fabrizio tassen tassen Fabrizio Tassentotaal

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Balsa en in uit Hemp 1 en Geproduceerd Cityshopper rugzak rCqwrO

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

tassen Fabrizio Fabrizio nl Tassentotaal tassen Tassentotaal Fabrizio nl
Contact
tassen Fabrizio Fabrizio nl Tassentotaal tassen Fabrizio Tassentotaal nl
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqFabrizio Fabrizio Tassentotaal tassen nl nl tassen Tassentotaal Fabrizio
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • en reistassen Koffers 13 nl Kieskeurig Bamex SZBwYxgxqLage kopen prijs Bamex BESLIST Schoolrugzakken be aIxq8Fq
    nl black Bandits bike Smart 4in1 amp; Loopfietsen Angels xxqP0X4