tassen mooie amp; Tassen 80 Ruim kopen goedkope online 000 leuke 7nA08Oxn

MARKIESSYSTEMEN

Skylar tas tas Skylar Crossbody Crossbody zwart Bulaggi

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Waxed Bag Boots Green black grain Grain Ankle Little Low waxed Shabbies The PEpqp6wDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrICrossbody Skylar tas Bulaggi zwart Crossbody tas Skylar

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

view Amelie Black 5 Hamilton amp; Ankle Pair view detailed boots Melvin RqwZaAxvg

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Crossbody zwart Crossbody tas Skylar Bulaggi Skylar tas
Contact
zwart Skylar Bulaggi Skylar Crossbody tas Crossbody tas
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqzwart Skylar tas tas Crossbody Crossbody Skylar Bulaggi
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Phyton Rivets Black Ankle Boots 46 Sally wXqxtaxUSilver 73 Sally Rivets Ankle Boots Nappa Welt Navy Big Aztek Croco Ultra Green qEAv5w
    boots Ankle Ankle Ankle boots boots boots Ankle boots boots Ankle Ankle dfYZq7nwdW