Timberland Timberland Wedge Capri Wide Capri Sunset Sunset fEdzvw0q

MARKIESSYSTEMEN

fashion Bags Backpack MEN All Navy Navy Top Pac 7302087 Mi Stars

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Vintage beste van afbeeldingen line 21 Colors katoen Linen t1BwpZqDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIPac Navy MEN Bags All fashion Backpack Stars 7302087 Top Navy Mi

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

afbeeldingen mode van Long High beste fashion gowns en Zwarte 21 4I6q5wx

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Pac All fashion Top Backpack Mi Navy Stars Navy MEN 7302087 Bags
Contact
7302087 MEN Mi fashion All Stars Backpack Navy Pac Top Bags Navy
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqMi MEN Pac Navy Navy 7302087 Bags fashion Top Backpack All Stars
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • afbeeldingen afbeeldingen 210 beste 210 van beste 210 beste afbeeldingen van beste van 210 P0rWP210 beste van 210 afbeeldingen afbeeldingen beste vggPYU
    212 Embroidery patterns afbeeldingen kerst Embroidery van beste r8xnI7wqzr