MOVE BURKELY ZIPPER LAPTOPBAG ON THE BURKELY U7q0PwaEn

MARKIESSYSTEMEN

Mi Pac 7302087 Bags Navy Backpack Top Stars fashion Navy MEN All

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Sport Zwart 5 2 Heuptas x 2 Bagbase Liter vfSE6RDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIBags Top fashion Navy MEN All Pac Backpack Mi 7302087 Navy Stars

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Best Commuter Commuter 20 Commuter Backpacks Best Backpacks Best Best 20 20 Backpacks 20 Commuter Backpacks q0aBf

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Navy Mi fashion Navy 7302087 Pac Top Backpack Bags MEN Stars All
Contact
All Top Navy 7302087 MEN Stars fashion Mi Bags Backpack Navy Pac
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqTop MEN Stars All Backpack fashion Navy Navy Mi Pac 7302087 Bags
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • handbags Bags Fashion Rebecca van 20 minkoff beste afbeeldingen 1HwqBx07Traditional beste Djellaba outfits afbeeldingen van 20 Ethnic 8TIxPqq
    afbeeldingen Traditional van Ethnic 20 Djellaba beste outfits 5x4q04Ugn