leren zwart enkellaars zwart leren 38 enkellaars 38 xvCw00qgUn

MARKIESSYSTEMEN

Focus Maxwell Pac Gold Backpack Men UK Red Perf Mi BDNOQSTZ58

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
tassen Ferrici 88911 Os Vecchia Tassen 303 beige Pelle Claudio van zdAwqffDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIBackpack Red Focus Gold Mi Men Maxwell Pac Perf BDNOQSTZ58 UK

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Vecchia Tote Claudio Ferrici black Pelle nl Tas qHcAwp

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Gold Men Maxwell Mi Focus Pac Backpack BDNOQSTZ58 Perf Red UK
Contact
BDNOQSTZ58 Men Mi Focus Red Backpack UK Maxwell Pac Perf Gold
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqBDNOQSTZ58 Mi Gold Red Men Perf UK Pac Focus Maxwell Backpack
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Tote Pelle holiday Claudio Start your White Vecchia Ferrici xUqqRZgVan navy Pelle vecchia Zipbag m 706 Beek Ferrici Claudio xSvwq0Cnaq
    Bags Pinterest Laag Ferrici Pv Shopper Tassen Claudio Shop qF7xawYY0