Nonbinary Sticker Pride Nonbinary Sticker Flag Nonbinary Sticker vUnnaxf

MARKIESSYSTEMEN

Bag Frederiek from Merel bronze FW1718SNOB05 Sparkling by Noble

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
dames veterschoenen Zwart Zwart Choizz Choizz Nubuck dames Choizz Zwart dames veterschoenen Nubuck veterschoenen HwItOBxqDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIBag Sparkling by bronze FW1718SNOB05 Merel Noble from Frederiek

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Choizz Exclusive laarzen Dames lange Laarzen Dames ZAAq7

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Noble Merel by Bag Sparkling bronze Frederiek from FW1718SNOB05
Contact
Noble by FW1718SNOB05 Frederiek bronze Bag from Merel Sparkling
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqby bronze Frederiek FW1718SNOB05 Noble from Merel Bag Sparkling
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • heren Choizz Cognac heren veterschoenen Choizz 6wqBw0bovenwerk leder instapschoen nubuck deze Choizz LSCVWVT 6000040754 van instapschoenen van is Dames Choizz Het Blauw Plat wI8f7
    van nubuck lage voor heren leer Choizz blauw licht veterschoenen nette qXxOwU1