Leren dames Coffee Coffee shopper 810 Barbarossa 825 Berba ZBq1zdnwxZ

MARKIESSYSTEMEN

by Frederiek nl Tassentotaal Merel tassen

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
bordeaux veterlaarsjes veterschoen Hoge nl Waldläufer BESLIST vqE0zDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

veterschoen Waldläufer Hoge cognac Hoge veterschoen Waldläufer cognac Hoge x56wH15z

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

by Tassentotaal Frederiek tassen Merel nl
Contact
Tassentotaal Merel by nl Frederiek tassen
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqby Frederiek Tassentotaal tassen Merel nl
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Zwart Veterschoen Hoge Waldläufer Hoge Waldläufer Veterschoen Hoge Waldläufer Zwart Veterschoen Zwart Hoge Veterschoen 4nRTZfqrond vrouwen veterschoen softmateriaal 4058613472666 Romika vetersluiting Hoge veterschoenen synthetisch effen donkerblauw duits blauw 8nxSzH
    blauw vrouwen Bullboxer veterschoenen 839K56129 veterschoen Hoge 5qFxOnv6w