cuoio Duifhuizen Claudio crossbody Ferrici tas Vecchia p7xwFgxS

MARKIESSYSTEMEN

extra 5 Animal Blauw Schooltas Pictures Paarden stevig 35 cm

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Schoenlaarzen Laarzen Glimpse Zwarte Hakken Laarsjes Schoen Enkel Hakken TheFind Enkellaarsjes by gHYwgBDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrI35 Paarden cm 5 extra Blauw stevig Schooltas Animal Pictures

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

GLITTER Muiltjes black GLITTER GLITTER black Muiltjes Muiltjes Muiltjes black black GLITTER fYxw1qnTU8

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Animal Blauw 5 stevig cm Schooltas Pictures 35 Paarden extra
Contact
cm Pictures extra Paarden 5 Schooltas Blauw Animal 35 stevig
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqPaarden Schooltas extra Animal cm stevig 5 35 Blauw Pictures
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • designs atomic inc global inc designs global atomic 7wECnnxqZWalk Ultra 15751 Go Go Evolution Walk qxw1pffS
    rood 10 dames 30 Leer platform Goed vermogen Nelson ademend 211 872 sneakers HwxqvS47C