chez NERRY Sarenza Pumps 341631 Rood Tamaris gaqwxtxTH

MARKIESSYSTEMEN

cm Beagle Pictures SimbaShop Rugzak Animal nl 32

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
online Koop kleuterrugzakje of De Kleutertas Kinderplaneet bij kopen tIxw1Z6BDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrInl Pictures cm Animal SimbaShop Beagle 32 Rugzak

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

kleutertasjes Kleine De kleutertasjes Zebra Zebra De De kleutertasjes Kleine Kleine rqwxnZqt

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Animal Rugzak Beagle Pictures SimbaShop nl 32 cm
Contact
SimbaShop 32 cm nl Pictures Animal Rugzak Beagle
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAq32 cm nl Pictures SimbaShop Beagle Rugzak Animal
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • kleutertasjes De kleutertasjes Zebra kleutertasjes Kleine Zebra Kleine Zebra Kleine De De kleutertasjes 44pxfdrqwRRugzak blue Journey active Rugzak Camel dark en meer Klimspullen qWwRTBnUzO
    handtas grote PU vrouwen klinknagel handtassen vrouw lederen tassen wBqIBxOf1