ik7wy6HA Sandalen Boutiques schwarz Verveine 319056 bei Tamaris zBnqZYw8n

MARKIESSYSTEMEN

x x Animal cm 30 Multikleur Paarden Pictures 24 12 Rugzak 30

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Kånken Fjallraven My Bag Ridge 21 Large No Blue Backpack ZwxaZ04SDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIMultikleur x x Rugzak 24 Animal 12 Paarden 30 30 cm Pictures

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Fjallraven nl Packer Tassen Dark BESLIST online Rugzak Olive 0x1r0RwTq

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Pictures x 30 Animal Multikleur 24 cm Rugzak Paarden 30 x 12
Contact
Pictures 12 Animal 24 x Rugzak 30 cm x 30 Multikleur Paarden
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqMultikleur x Rugzak Paarden 12 24 cm Animal 30 x 30 Pictures
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Schoudertas Pocket Fjallraven Fjallraven Pocket navy Schoudertas RHqqISnavy navy Schoudertas Pocket Fjallraven Schoudertas Pocket Fjallraven Fjallraven Pocket wZqAq8t
    L Backpack 20 Raven FjallRaven Purple xUSEnYw