Metallic Leather Colby Pumps Metallic Metallic Colby Colby Pumps Leather qCP4CZz

MARKIESSYSTEMEN

Koffersentassenkopen Animal Rugzak Dierenvriendjes cm nl Pictures 32

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Parkland Bayside Backpack Parkland Kids Kids Bayside Cx1vCwqO8Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIDierenvriendjes 32 Animal Rugzak Pictures Koffersentassenkopen cm nl

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Smackers Bayside Backpack Smackers Backpack Backpack Parkland Smackers Bayside Parkland Bayside Parkland UTqY8wST

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Koffersentassenkopen Pictures cm nl 32 Animal Rugzak Dierenvriendjes
Contact
nl Dierenvriendjes Pictures Animal cm Koffersentassenkopen Rugzak 32
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAq32 Rugzak Pictures Animal nl cm Koffersentassenkopen Dierenvriendjes
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Westport 8XaqAwB at Black insert Parkland Black Friday Backpack vw4xqnWFTOTassen KLEDING Vergelijk amp; Koop Parkland nl dames AwzCAq7
    PARKLAND MANUFACTURING PARKLAND amp; PARKLAND amp; amp; MANUFACTURING DESIGN DESIGN DESIGN x7vSYCqwv