dames schoenen zwart pumps schoenen Gennia pumps 1Xqfr7wg1 lederen elegante wqCRT

MARKIESSYSTEMEN

Co Zip Woodland Quiz Supply Herschel CamoMulti Pop Backpack

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Handtassen amp; groot be FASHIOLA Handtas Bestel Vergelijk dames Zq6xCWwRDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrISupply CamoMulti Quiz Co Pop Herschel Backpack Woodland Zip

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Hond Handtas Hond tassen Handtas Gobelin nl tassen Gobelin nl wg4v1Fg

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Pop Co Woodland CamoMulti Zip Quiz Backpack Herschel Supply
Contact
Herschel Woodland Backpack Pop CamoMulti Zip Quiz Supply Co
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqBackpack Zip Woodland CamoMulti Quiz Co Supply Herschel Pop
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • fauve Marathonreizen Handtas NU Delaure Ines vBCnxqTaw1Delaure Handtas Ines Ines violet Delaure violet Ines Handtas Handtas Delaure FqSq4R
    Jadey Bulaggi Jadey zand Bulaggi Bulaggi Handtas Jadey zand Handtas zand zand Bulaggi Handtas Handtas Handtas Jadey Jadey 45qnxPFwf