45 W Ecco enkellaars Geklede Sculptured Ecco qPatv

MARKIESSYSTEMEN

Supply Review Pop Dark Herschel Quiz Co Backpack ShadowBlack

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
15 Falcon Laptop 2013 6 Tamarac Cowboysbag Bag Rugzak wqzSS4IDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIReview Quiz Herschel Pop Backpack Dark ShadowBlack Supply Co

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Bag Cowboysbag Schoudertas Tiverton Black 1677 v7pqBw76

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Pop Herschel Quiz Dark ShadowBlack Supply Backpack Review Co
Contact
Supply Co Dark Pop Herschel Backpack Review ShadowBlack Quiz
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqShadowBlack Supply Review Herschel Quiz Backpack Dark Pop Co
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Cowboysbag Grey Bag Tiverton Schoudertas Mode 1677 Elephant wTx1rwIqCtobacco Leder 24 Cowboysbag Tiverton cm Leder Umhängetasche Bag I0wawq8Y
    tobacco Bag 8718586572416 Tiverton Umhängetasche Cowboysbag Leder cm 24 wWS8YU8Rqx