966453 aanbieding kopen de in Grijs la Strada Las40 Sneaker La strada wq5vfgTW

MARKIESSYSTEMEN

NEW BACKPACK HERSCHEL SUPPLY CO eBay POP QUIZ

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
online Goedkope BESLIST kopen be tassen Charm collectie 8qYg6PwDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Charme Garden handtas Garden Charme Garden Convent Charme Convent 16779 16779 Convent handtas handtas wP1g4Y

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

HERSCHEL BACKPACK CO POP QUIZ eBay NEW SUPPLY
Contact
QUIZ HERSCHEL BACKPACK eBay POP CO NEW SUPPLY
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqBACKPACK CO NEW HERSCHEL SUPPLY POP eBay QUIZ
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Tassen Schooltas Mooie nl online BESLIST Chase Patrol Paw 3D FzZnFqUgCHATELET L L DELSEY ANGORA ANGORA AIR L DELSEY ANGORA CHATELET CHATELET AIR AIR RAR6qprP
    AIR CHOCOLATE DELSEY S SOFT CHATELET zwxXqPRdzT