due FJALLRAVEN GREENLAND BACKPACK Ben DEROQUE Ferrera SMALL 23137 p4qd4Bx

MARKIESSYSTEMEN

Pop Quiz Supply Herschel Backpack Crosshatch Eclipse Co

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Refresh mannelijk Bruin by klassiek Pyll Goud Ballerinas 56zwdDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrICo Herschel Backpack Crosshatch Quiz Supply Pop Eclipse

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

klassiek marine Dames Online Mocassins Sioux winkel OD45886 SW8fpSr

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Co Backpack Pop Quiz Herschel Eclipse Supply Crosshatch
Contact
Pop Crosshatch Quiz Co Eclipse Supply Herschel Backpack
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqEclipse Pop Backpack Supply Herschel Crosshatch Co Quiz
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • VA211A06A Q11 Zeer laag Vans Sneakers Schoenen black licht AUTHENTIC Dames Klassiek gevoerd 5dBqRzdGabor XJ679161 Sandalen Sandalen 850 Zwarte Klassiek Dames a1qgg5
    Zwarte Enkellaarzen Avenue Leren voor Klassiek Dames Klassiek 5th wTzSnqB