Sporttassen Sporttassen Sporttassen Sporttassen wY7d8d

MARKIESSYSTEMEN

Heren Sunglass 714 PO Folding 714SM Steve PERSOL Polarized McQueen

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Vrouwen Gel Dames 1192A035 Gletsjer 020 GrijsBlauw Movimentum Asics wA71RxqzwDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIMcQueen Steve 714SM PO Heren Polarized Folding Sunglass PERSOL 714

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Asics grijsroze dames 20 hardloopschoenen Nimbus Gel rAHzqFxwnr

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

714 Heren 714SM PO Sunglass Polarized McQueen Steve PERSOL Folding
Contact
714SM McQueen Steve Polarized Folding Sunglass PO 714 PERSOL Heren
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqPolarized Folding Steve PO Sunglass 714SM PERSOL Heren 714 McQueen
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • ASICS Wandelschoen Dames Odyssey Gel BlackOnyxCharcoal WR vrq6gwvxT43o3215 Olive Odyssey Olive Light Dames Gel ASICS Wandelschoenen Wr qF085wA
    10 blauwlichtblauw dames hardloopschoenen Asics Pulse Gel EwxRq7pCgY