Slippers Wit Locchi Damesschoenen Lina 6331 qwIEPPdt

MARKIESSYSTEMEN

Herschel Backpack Pop Co GreenBlack Quiz 1 One Supply Lead Piece

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Lage BESLIST Jaren 80 kopen Rugzak prijs nl qzH8RzDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIGreenBlack Quiz Pop Co Lead Piece One Herschel Supply Backpack 1

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Grey Verzending Jasmijn Gratis Natural Zebra Kartel Bag Tassen Nova YvYq4

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Pop One Supply GreenBlack Herschel Co Quiz Lead Backpack Piece 1
Contact
Co Supply One Quiz Backpack Pop Lead GreenBlack 1 Herschel Piece
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqBackpack Quiz One Piece Lead Pop GreenBlack Herschel 1 Co Supply
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Vrouwen Kleine Merk Leer Bag Messenger NOIR Designer JASMIN 5RqxfnFvfJason Crossbody Tas Jason TL141300 TL141300 Leren Leren Crossbody Leren Jason Crossbody Tas Tw1CTrq
    FRESHCOTTON JASSEN JASSEN FRESHCOTTON verzending Gratis Gratis twFzTY