ADIDAS Men BP DM7677 Men Adidas BACKPACK Other M CLASSIC 4r4q6Ux

MARKIESSYSTEMEN

Backpack CrosshatchAcid Herschel Grey Co Light Pop Quiz Supply

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
haren 160x230 2dehands be Te lange Nieuw tapijt koop zwartgrijs wR0wxIDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrICo Quiz Light Herschel Grey CrosshatchAcid Backpack Supply Pop

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

De 'Everglades' van micmac MicMacBags micmacbags serie NIEUW dACnqwx8Zd

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Pop Supply Co Quiz Light Backpack Grey CrosshatchAcid Herschel
Contact
Backpack Grey Co Pop Herschel Quiz Light CrosshatchAcid Supply
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqGrey Light Supply Quiz CrosshatchAcid Herschel Co Pop Backpack
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Rugzakken Antifreezing 2018 School Materiaal Nieuwe Meisjes gB1nZ8gqToronto dR 2 Inventaris Vaks Nieuwe Polstas 2018 Dames Amsterdam xUwCvOqXn
    Nieuwe Punk Goth Messenger Mode 2018 Tassel Schedel Vrouwen wpUBHcwq