en by Mnalbanil Yellow Boots enkellaarsjes Mellow v4wxqw06T

MARKIESSYSTEMEN

Herschel Supply Barbados Pop Backpack Co Cherry Crosshatch Quiz

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Designs Disaster Disaster Designs Disaster Disaster Designs Disaster Designs Designs Disaster qpESwSFadDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrICrosshatch Herschel Cherry Co Quiz Barbados Backpack Supply Pop

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Off Sale Designer Discount Handbags OUTNET 70 THE Up To YqxUE

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Cherry Backpack Pop Quiz Supply Barbados Crosshatch Herschel Co
Contact
Quiz Crosshatch Cherry Barbados Backpack Supply Herschel Co Pop
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqCrosshatch Pop Backpack Quiz Herschel Barbados Co Supply Cherry
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • cross Lulu bag taupe body leather Discount SECRETSALES small qz64FHwNittany Penn State Apparel Outlet Discount xqpY8wOOt
    5 gauge Copper 30 Discounted Pack X 10 Sheets Inch 10 Mil of 5 Inch qxzHFBXHw