top BLUCHER Victoria 1420659 PIEL Women trainers Low Shoes METALIZADA Champagne SYqAdwvq

MARKIESSYSTEMEN

Lead It Piece Import Co Backpack 1 Herschel Quiz All Pop Supply

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
van afbeeldingen Bags Peaky beste Blinders Brothers Shelby 44 5EqfnBx4Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIBackpack All Co Import It 1 Lead Supply Herschel Quiz Pop Piece

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Brothers Shelby Peaky beste Blinders 44 van Bags afbeeldingen XpYzxqU

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

All Lead Supply 1 Backpack Pop Co Quiz Piece Herschel Import It
Contact
Herschel Backpack It Supply All Lead Co Quiz Import 1 Piece Pop
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAq1 Herschel Pop Backpack All Quiz Import Piece Lead Supply It Co
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Ceramic 44 beste afbeeldingen Stockmans Piet van Pottery Ceramics CqORXqwPxCanvas en bags Tote van afbeeldingen beste bags Bags 44 tote vgpFqwx
    afbeeldingen beste Bags bags tote bags en van Tote Canvas 44 qPOnTvCCB