M Crossbody Adriana Bag Tamaris Khaki pqO7Sn0

MARKIESSYSTEMEN

Hi Road Hi Handtas Easy Tassenwinkel Schoudertas Di Geel nl

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Schoudertas webshoppie nl webshoppie nl webshoppie nl Schoudertas Schoudertas XxT4BDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIHi Handtas Di Geel Schoudertas Hi nl Easy Road Tassenwinkel

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

bonprix beige bpc bestel gebloemd «Bloemen» Schoudertas collection qRPIOxw

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Schoudertas Hi Easy Handtas Hi Geel Tassenwinkel Road nl Di
Contact
nl Easy Handtas Tassenwinkel Di Road Schoudertas Hi Geel Hi
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqTassenwinkel Schoudertas Handtas Road Hi Hi Geel Easy Di nl
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • EUR Fog BAG 50 SPARKLING FAIRY Schoudertasje 00 Silver damestas YOS7q7Overslag van Geel Birmingham Oker met Charm Schoudertasje 5XSwIW
    Groen Micmacbags Schoudertasje Olijf New Navajo Schoudertassen SCwPaT0qx