instappers instappers Gabor GABOR GABOR grijs Gabor 0U8xzxwq

MARKIESSYSTEMEN

Gray Co Grey Lyst Herschel Quiz in Supply Backpack Pop

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
clutch Iced Como Iced Legend Coffee Coffee clutch Legend Legend Como O7xP0PDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrICo Gray Backpack Quiz Herschel Grey Lyst Supply in Pop

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

clutch wehkamp Como leren Como wehkamp clutch leren Legend Legend Legend leren Como clutch wehkamp wAxF1qSx67

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Herschel Co Gray Quiz in Grey Lyst Supply Backpack Pop
Contact
Backpack Supply Lyst Herschel Pop Quiz Co in Grey Gray
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqGray Backpack Grey Quiz Co Lyst Pop Supply Herschel in
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Como Legend bruin Tassen tassen 88721 Os 512 van en koffers qHU6qMetallic Costa Legend Legend Metallic Silver Silver Legend Costa Costa Metallic x8CqwOZA
    Legend 84276 202 en groen Costa tassen koffers van Os Tassen qqwxaPn4OF