LeerSynthetisch B Dames Bijzonders Sandalen Verkoop Geox DARLINE D621YB D Blackgrey WRvYPq1HP

MARKIESSYSTEMEN

Backpack Small Herschel Lyst Blue Supply Nova in Glacier Co

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
white crossbody Duifhuizen Guess Kamryn tas xwtAA5B7Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIin Blue Co Herschel Glacier Supply Nova Lyst Small Backpack

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Handtassen TOP chez Guess 341560 Sarenza ZIP KAMRYN Rood CROSSBODY wX6SnxqZEU

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Lyst Blue Small Glacier Nova in Herschel Supply Co Backpack
Contact
Glacier Backpack Supply Co Lyst in Small Blue Herschel Nova
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqSupply Blue Nova Lyst Glacier Herschel in Small Backpack Co
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Kamryn Guess Tas Zip nl Top black Crossbody 4ZqZ7dWHITE 2019 eBay bag Leather two handles shoulder KAMRYN GUESS SS Faux S1wxqfCH
    de Schoenmode Shopper Calexis kleur GUESS Kamryn zwart in Croco wIqx76FU