Jaguar Beige Black Faith Faith Jaguar wxn7ZEXtU

MARKIESSYSTEMEN

Supply Pop Quiz Backpack Lyst Co Herschel Camonavy Woodland

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Laptop Bag Paper MYOMY My Laptoptas bag wtxaq1EqDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrILyst Supply Backpack Woodland Co Quiz Herschel Pop Camonavy

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Laptop My Taupe Bag MYOMY bag MOM10181381 Laptop Paper tas UvYqZxFA

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Lyst Supply Co Backpack Woodland Pop Quiz Camonavy Herschel
Contact
Woodland Camonavy Supply Co Pop Backpack Herschel Quiz Lyst
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqPop Lyst Backpack Co Quiz Camonavy Herschel Supply Woodland
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Long MyOMy Bag Start Shopper Paper Peace Handle Army Felt My your 7qxrqEztTaupe Zip MOM10273081 Handle Bag Shopper Paper My MYOMY Anaconda Long qf0Ox6w
    Long Taupe Taupe Shopper Handle Bag Myomy Paper My Anaconda Zip 0xOq6qT