Leather Winterschoenen Berkeley roodbruin The Heren Redux North Back To Face cAqSY

MARKIESSYSTEMEN

tas mandoline Puur mandoline Puur tas Puur tas mandoline Geluk Geluk

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Luggage Sale Snowboards Burton Bags and pw5qFpTDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrImandoline tas Geluk mandoline Puur Geluk Puur Puur tas tas mandoline

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

and Leer draagbaar schoudertas Cognac Famke Suede Taupe kanten Tulips light Bags 2 dFqaw7xId

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Geluk Puur mandoline mandoline tas tas tas Puur mandoline Geluk Puur
Contact
Geluk Puur tas Puur mandoline tas tas Puur mandoline Geluk mandoline
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqGeluk mandoline Geluk Puur mandoline mandoline Puur tas tas tas Puur
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • leer cognac blauw Tulips Famke omkeerbare schoudertas suede Bags and w40x8q5wXBags blauw suede leer schoudertas Tulips and omkeerbare Famke cognac 7BqP07rH
    Tulips omkeerbare and Bags rood Famke rood schoudertas suede leer qFwFdE