Amazon Pastel BACKPACK TOTE PAC Lemon Surf MI CANVAS xqrUq1W4Yw

MARKIESSYSTEMEN

Synthetische Nylon Manfrotto Rood S Zwart MB Schoudertas M1 hoes AV

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
680020 White Blu Lyst Men in Byblos for Goose aqaWz8FUDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIRood Schoudertas S Manfrotto Synthetische hoes MB AV M1 Nylon Zwart

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Blu 680023 Fashion GOOSE Byblos P2N WOYOwqSr

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Zwart MB Schoudertas Synthetische Nylon Manfrotto hoes S Rood M1 AV
Contact
Zwart Nylon AV Manfrotto Schoudertas MB M1 hoes S Synthetische Rood
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqSynthetische M1 Nylon Schoudertas hoes MB Rood AV Zwart S Manfrotto
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • » LIBELEMBROIDERY BagLady Blu Byblos 680721 f8znxY0w680730 Blu LIBELPYTHON Women Byblos Blu Byblos ROSA Crossbody XZxxEF
    Blu prestige Collection de 680052 NEWNILDE Byblos qxwqSzvp