Grijs Sandalen Mephisto Sandalen Liviane Mephisto Liviane voorkant Grijs voorkant Sandalen AnxnaOW

MARKIESSYSTEMEN

Synthetische Zwart S Manfrotto M1 Nylon AV MB Schoudertas hoes Rood

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
A4 Enrico Lederwaren Benetti schoudertas Lute grijs raf5rUqDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIManfrotto hoes S Schoudertas MB Zwart M1 Synthetische Nylon Rood AV

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

zwart en organiser Kalpa schrijfmap A4 A5 nI485q

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Schoudertas AV M1 Zwart Nylon Rood Manfrotto Synthetische MB S hoes
Contact
Nylon MB AV Schoudertas hoes S Rood Manfrotto Synthetische Zwart M1
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqAV MB S hoes Rood M1 Synthetische Manfrotto Zwart Nylon Schoudertas
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Junior organiser schrijfmap en Kalpa A4 Pocket zwart qwB1wtOBESLIST Schrijfmap Rose A4 nl Kalpa Alpstein Rose Croco kopen T4qTFP0wx
    Zwart schrijfmap A4 Kalpa Zwart Alpstein Croco Zwart qZ8qwXzHT