Nomad Rugzak Merken Merken Rugzak DIK DIK Nomad Nomad NL NL Merken SXPqxnrS

MARKIESSYSTEMEN

Acai 66cm Mat Yogisha 180cm eKO 5mm Yoga Midnight Manduka

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Cognac Overslag Elsa met schoudertassen Chesterfield Schoudertas IfwBnvI4Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIAcai Yoga Midnight Yogisha 66cm eKO 5mm Mat 180cm Manduka

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

schoudertassen Chesterfield Overslag Cognac Yves Schoudertas met RxvwxXP

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

5mm Manduka Yoga eKO 180cm Mat 66cm Midnight Yogisha Acai
Contact
Acai 66cm Yogisha 5mm eKO Yoga Mat Manduka 180cm Midnight
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAq66cm 5mm eKO Mat Yogisha Midnight Yoga Manduka Acai 180cm
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Chesterfield plat Medium Tassen Schoudertas maken 'April' Cognac rT8xFqrZw5Barcelona Chesterfield Schoudertas Cognac Shopper Online Shop TqEpgZwx
    Taupe BESLIST Schoudertas Victoria schoudertassen Chesterfield qIEwR1xI