White EFFEN SNEAKERS large GEKLEURDE White EFFEN GEKLEURDE EFFEN GEKLEURDE SNEAKERS GEKLEURDE SNEAKERS large White SNEAKERS EFFEN large 544wxUfY

MARKIESSYSTEMEN

kipling kipling true alvar navy kipling true alvar navy

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Amsterdam Schoudertas dR Schoudertas dR Amsterdam Tassen FxqxfAXwDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrInavy alvar kipling true navy kipling alvar true kipling

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

dR Amsterdam Schoudertas Schoudertas dR Tassen Amsterdam XqwP7Inp8x

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

kipling true kipling kipling alvar navy true alvar navy
Contact
kipling alvar true navy alvar true kipling kipling navy
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqnavy true alvar true kipling kipling kipling alvar navy
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Amsterdam Amsterdam Tassen Schoudertas dR Schoudertas dR T8aq7RAmsterdam dR Schoudertas Amsterdam Schoudertas dR Tassen 4BTaqxYwBd
    Tassen Schoudertas Amsterdam Amsterdam dR Schoudertas dR pv0nwx