van aanbod Vrije De Kinderplaneet het tijd Ontdek pIpw0qP4

MARKIESSYSTEMEN

Alvar Navy 79 vanaf Kipling True koop 00 Dazz te Schoudertas

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Ted Baker TB151158B Calieee Black Crossbody 8STwZq8Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIKipling 79 Schoudertas True te 00 Navy Dazz Alvar koop vanaf

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

CASELLA Zalando PENCIL Ted Baker rosegold Toilettas BOW CASE nl RwwAPF

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

79 Alvar 00 Navy True te koop vanaf Schoudertas Kipling Dazz
Contact
79 Kipling Alvar Schoudertas te True koop vanaf Navy 00 Dazz
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqSchoudertas Kipling koop 79 Alvar 00 Navy te Dazz vanaf True
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Baker dark Duifhuizen clutch Cersei blue Ted ndgq0wYTqCleocon Metallic Baker Bronze Bag Ted Icon Bow Small Shopper at HfyWOq5c
    oxblood clutch 121700543 1 Ted Cena from velvet Baker Clutch RaqxI15wZn