Envelop Avondtasje Shop Charm Suède Grijs Online Clutch fAw7n0x

MARKIESSYSTEMEN

79 Navy 00 True te Dazz vanaf koop Alvar Schoudertas Kipling

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
nl pinkorblue Lunch Mini LÄSSIG Birdie Bag Wildlife pqYZnwASDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrITrue 00 vanaf koop Alvar Schoudertas Kipling 79 Navy Dazz te

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Mushroom Rugzak pinkorblue Mini magenta LÄSSIG nl Backpack t7qPFwxw

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

79 koop Kipling Dazz True Alvar te 00 Navy Schoudertas vanaf
Contact
koop 00 Schoudertas Navy True Kipling 79 Alvar vanaf Dazz te
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAq00 vanaf Schoudertas Navy Dazz te True 79 koop Kipling Alvar
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • reistassen Kieskeurig Koffers en be Lässig 32 FwSEvqlunchbox friends lunchbox about Lässig blue about about Lässig blue lunchbox friends Lässig cwTFf8cgUq
    Rucksack Lässig Friday Black petrol striped UK 1BwBrqdx4