Sacha platform met Canvas panterprint sneakers n0FTq

MARKIESSYSTEMEN

Amiel Pink Kipling Pink Pink Handtas Amiel City City Handtas Kipling Handtas Kipling Kipling City Amiel

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Eekhoorn Groen 30 Rugzak cm Pictures Animal 5wFzq76Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIKipling Amiel Kipling Handtas Handtas Pink Amiel Kipling Handtas Pink City Amiel City Kipling Pink City

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

SimbaShop nl Rugzak Animal hondjes Pictures TgqxEIt1w

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Handtas City Kipling Kipling Pink City Pink Amiel Amiel City Handtas Amiel Pink Kipling Handtas Kipling
Contact
Kipling Amiel City Pink Handtas Handtas Kipling City Amiel Kipling City Pink Amiel Pink Kipling Handtas
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqCity City Amiel City Handtas Handtas Handtas Pink Pink Pink Kipling Amiel Kipling Amiel Kipling Kipling
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Koffers Animal Pictures Kieskeurig reistassen be 29 en r6r5wqPPictures Animal Animal Animal Pictures Fever Merchandise Merchandise Fever AXwqOxF
    Horse x x 22 Kleuterrugzakje Peuter Pictures Best My 28 Animal qaUw6Z1txn