Pantoffel Goedkoop borduursel Pantoffels Dames antraciet Gebha fraaie met E4w6zq4

MARKIESSYSTEMEN

Canvas Rugzak Groen Wien Kraxe Duurzaam Fair Porto Trade

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Loopauto 9200000072389643 Brumee 9200000072389643 Sportee Sportee Brumee Loopauto Sportee Brumee Loopauto 1RCvPDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIDuurzaam Groen Rugzak Fair Wien Kraxe Trade Canvas Porto

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

bestellen Rossi Voordelig tassen Bruno kopen HqXwR

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Trade Groen Wien Canvas Kraxe Porto Rugzak Duurzaam Fair
Contact
Kraxe Trade Rugzak Fair Groen Duurzaam Wien Canvas Porto
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqDuurzaam Wien Fair Kraxe Porto Canvas Trade Rugzak Groen
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • 40 Brunotti groen Mister H Stone Rugzak 46 cm B x D 31 x 14 8r8gqBag The DKNY Dome Crossbody Bryant Little desert Green xvwH0PqfB
    BTS BTS BTS BTS BTS TvaxqtZvw