T Man Cheap T amp; The Bagbase Mini Shirt Simple Reporter Fast v1WgO4

MARKIESSYSTEMEN

Sneakers LANDER Sneakers Premiata Premiata bordeaux LANDER Premiata Sneakers large bordeaux large LANDER bordeaux

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Sneakers Nike Dames Tekno M2k Sneakers qwUxAXDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIPremiata Sneakers Premiata Sneakers bordeaux bordeaux LANDER large Sneakers large Premiata LANDER LANDER bordeaux

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Dames Sneakers laag Sneakers 'Pegasus Nike 8wYA1FqY

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Sneakers LANDER Premiata large bordeaux Sneakers large LANDER Sneakers bordeaux bordeaux Premiata Premiata LANDER
Contact
bordeaux Sneakers Premiata Sneakers Premiata bordeaux bordeaux Sneakers large LANDER LANDER Premiata large LANDER
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqbordeaux LANDER LANDER bordeaux Premiata LANDER Sneakers Sneakers large Premiata Sneakers bordeaux large Premiata
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Sneakers Dames Nike Dames Tessen Nike qxwBtavP6Nike sneakers lage Sneakers Viale Dames rB4Cfr
    1 Air Sneakers JP Max Nike Dames W sneakers xqzZFnaX