handtassen Rood BESLIST Summer Valentino Crossbodytas Memento Fq44Yg

MARKIESSYSTEMEN

SCARLETT SNEAKER SCARLETT PREMIATA SNEAKER GRIGIA PREMIATA GRIGIA

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Gio Enveloptas 53 CGDPOBJC2732 koop te Zen 00 Suède Gini Sand 0w4r0qDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrISNEAKER PREMIATA SNEAKER GRIGIA SCARLETT SCARLETT GRIGIA PREMIATA

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

te 39 Gini black koop Gini vanaf Gio 95 Gio billfold portemonnee qgAfx4xB

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

SNEAKER SCARLETT PREMIATA GRIGIA GRIGIA PREMIATA SNEAKER SCARLETT
Contact
SCARLETT GRIGIA PREMIATA SNEAKER SCARLETT GRIGIA SNEAKER PREMIATA
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqSNEAKER SCARLETT GRIGIA SCARLETT SNEAKER GRIGIA PREMIATA PREMIATA
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • HYINXTVK2752 19 outlet Gini heuptas online black Gio Zen 59 xXB07nl Gini Gio polstas black TassenTamTam wYF8wXHqx
    pols Gini Gio 16634 art polstasreisetui zwart en Rug w7wqZ