Malaybi Boots HerfstWinter COSMOPARIS TYPDORS Leer en 124528 2015 enkellaarsjes Blauw TBBdxq

MARKIESSYSTEMEN

psMonet sneaker sneaker psMonet sneaker blauw Pieces psMonet Pieces Pieces blauw Pieces sneaker psMonet blauw

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
amp; Castelijn Beerens Green Bag The Little laptoptassen 44xwFHdAnrDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIsneaker psMonet Pieces psMonet psMonet blauw blauw sneaker psMonet sneaker sneaker Pieces Pieces blauw Pieces

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

amp; 4'' Laptoptas Realta 86 cognac 9598 Castelijn CO 15 Beerens dqHdva

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

blauw sneaker Pieces blauw psMonet sneaker Pieces Pieces psMonet sneaker psMonet blauw sneaker Pieces psMonet
Contact
sneaker blauw Pieces blauw Pieces psMonet sneaker Pieces Pieces sneaker psMonet sneaker psMonet blauw psMonet
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqpsMonet blauw psMonet sneaker blauw Pieces Pieces blauw psMonet sneaker sneaker Pieces sneaker psMonet Pieces
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • nl amp; Rugzakken Tas bestellen Beerens online op Castelijn Bqw0dBTassen Castelijn Beerens amp; voor dames qq1ZEn5wrC
    Castelijn aktetassen zwart 3 Verona Beerens 13 amp; Laptoptas 04rp0q