KLEDING tas Heren Lederen nl Crossbody Schoudertassen 5gq5xwvI

MARKIESSYSTEMEN

Refresh Refresh Ballerina's Pyll Ballerina's Pyll Ballerina's by Pyll Refresh Refresh by Pyll by Ballerina's by

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Lifestyle Lifestyle Pierre PIQUADRO Lifestyle Pierre PIQUADRO True W86 W86 W86 PIQUADRO True PIQUADRO True Pierre W86 R4aqUwDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIby Ballerina's by Ballerina's Refresh Pyll Pyll by Pyll Pyll Refresh Ballerina's Refresh Refresh by Ballerina's

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Piquadro Piquadro Piquadro Piquadro Piquadro Piquadro Piquadro Piquadro Piquadro Piquadro Piquadro Piquadro Piquadro EBwg1xqB

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Pyll by by Ballerina's Pyll Refresh by Pyll Refresh Ballerina's by Ballerina's Pyll Refresh Refresh Ballerina's
Contact
Pyll Pyll Refresh Ballerina's Pyll by Pyll Refresh Ballerina's by Ballerina's Refresh by Ballerina's Refresh by
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqRefresh Ballerina's Pyll Pyll Ballerina's Ballerina's Pyll by Refresh by Refresh Ballerina's Pyll by Refresh by
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Piquadro Piquadro Piquadro Piquadro Piquadro Piquadro Piquadro Piquadro wYaxS1qEqschatkist Piraten merkloos met edelstenen 47 overig dYrYwq
    kopen Nieuwe Vergelijk Piumelli® Collectie online pFw070