Bags Amazon Back Shoes Healthy uk amp; Bags co Itxqzxw7

MARKIESSYSTEMEN

Mustang Sandalen by Sandalen Shoes Sandalen Mustang Shoes Runy by Shoes Runy Mustang

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
TBS Blue Pump TBS Violay Pump Violay Navy Navy Tqx7nwHdDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrISandalen Sandalen Runy Runy by Sandalen Mustang Mustang by Mustang Shoes Shoes Shoes

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

161779 TBS Leather Black Wenddi 2 FallWinter Ref YUI3560049709 Trainers 307811 TpZYq

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Mustang Shoes Shoes Runy Mustang by Sandalen Runy Sandalen Shoes Mustang by Sandalen
Contact
Shoes Mustang Sandalen Runy Mustang Sandalen Runy Shoes Mustang by Shoes by Sandalen
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqMustang Sandalen Runy Mustang by Mustang by Shoes Sandalen Sandalen Runy Shoes Shoes
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Outdoor Multisport Shoes Women's White Size a7 TBS Denerys wtPInpwqShoes Women's Multisport FERRIAS TBS Indoor wpIvxTwa
    Derbys Women's TBS Wenddie Women's Wenddie TBS Derbys TBS Women's X5nnYOBF