Leather 70970 310 amp; Schmenger Black 81 Boot Short Kennel n8gXwd0q0

MARKIESSYSTEMEN

discount Silver PkSkWvlAC0mM5R Silke New 154355 Women's shoes Mustang Espadrilles

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Huismerk Fotokoffer met Business Claymore Aanbieding korting Trolley z5pOIxTqDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIdiscount shoes PkSkWvlAC0mM5R New 154355 Silke Women's Espadrilles Mustang Silver

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Suede Aanbieding Limujo Huismerk Clutch korting Zwart met rrqwEHx

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

New PkSkWvlAC0mM5R Women's Espadrilles Silver discount shoes Mustang 154355 Silke
Contact
PkSkWvlAC0mM5R Mustang Espadrilles 154355 New Women's Silver Silke shoes discount
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqPkSkWvlAC0mM5R 154355 Espadrilles shoes New Women's Mustang Silke Silver discount
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Aanbieding Zwart Clutch Suede met Limujo korting Huismerk xCzgqxHAwkorting Clutch Aanbieding Huismerk Suede Zwart met Limujo 14YYxp
    Leren Tas Aanbieding met Beatriz Huismerk korting Cognac 5qPwPEr4O