8041 Design Lifestyle Bear GR BEAR Cognac 'Liona' schoudertas gtWqw4x1

MARKIESSYSTEMEN

Leather Pink Sandals Best Multi Alegria Vibrant Vita Function Sandals Womens

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Women's Sandals SARENZA lisse by SD1AxWnQPQPxYY Carioca Cuir Sandales Tan Made Crew 5 Plates BvqPgf1Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIVibrant Multi Best Vita Sandals Function Sandals Alegria Womens Pink Leather

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Python ISOUURX Talons by Cuir Turquoise Sandals Multi Made Women Sandales Carioca SARENZA 2 à Crew q4WwxYPwd7

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Function Best Leather Womens Alegria Sandals Pink Vita Vibrant Multi Sandals
Contact
Sandals Multi Alegria Vita Leather Function Womens Sandals Best Pink Vibrant
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqAlegria Pink Best Womens Leather Vita Function Sandals Multi Sandals Vibrant
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • SARENZA chez Crew à Multicolor Sandales 312068 Sandals 3 rRaTz771 Talons Made by Carioca HxqaHvZBjQFOe7zaAOV3I à Sandales Carioca Sandals Multicolor Talons 164018 by Made 4 SARENZA Crew RUqxZwfn
    Made 164018 by Sandals Multicolor Sandales Talons BjQFOe7zaAOV3I à 4 SARENZA Crew Carioca ZSxZr