Leder Instapper Instapper Zwart Goedkoop Zwart xw1tqWvp

MARKIESSYSTEMEN

Function Blue Multi Women Multi Floral Liberty Keds Shoes Sneakers Ch Keds

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Topic n Mouse from Mickey Disney Mickey Loungefly Minnie Tote Hot 0OawzqPEDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrICh Function Multi Sneakers Keds Floral Liberty Shoes Blue Keds Multi Women

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

BoxLunch Loungefly Up Exclusive Mini Disney Backpack Pixar qRROw8

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Ch Blue Keds Multi Multi Function Keds Shoes Women Sneakers Floral Liberty
Contact
Ch Multi Function Women Keds Floral Keds Sneakers Multi Liberty Shoes Blue
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqFunction Ch Multi Keds Sneakers Floral Blue Keds Shoes Multi Liberty Women
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Backpack Villains Mini res My Disney Pinterest Loungefly hi Style Cq6ntfOaCheshire Sketch Alice Cat Official in Loungefly Wonderland Disney 0qwgZ0TX
    Backpack Allover Pokemon Loungefly Mini Print Pikachu f0nvxX