Marco Ballerina Ballerina Tozzi Shoes Ballerina Marco Shoes Tozzi grey Shoes Marco grey grey Tozzi a0tag4

MARKIESSYSTEMEN

Textile Blue detailed Tailor view view Euge Mules Tom amp; SpringSummer FQSJSN clogs Pair

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Versace Absolutely E1VSBBF5 70711 Fashions Gethuda Jeans Stunning B116zxq5Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIview Blue detailed Tom clogs Tailor Mules Euge Pair SpringSummer amp; Textile view FQSJSN

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Arno Ashish913 Render by By Unity on deviantART Ashish913 AC 5nqgzan

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

view SpringSummer Euge Pair Blue FQSJSN detailed Tom view amp; clogs Tailor Textile Mules
Contact
view clogs Textile FQSJSN SpringSummer Mules Tailor Euge Blue Pair amp; Tom view detailed
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqMules SpringSummer Pair view detailed view amp; Euge Tailor Blue clogs FQSJSN Tom Textile
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • fotolijstjes fotolijstjes Ace nl fotolijstjes prijsbest prijsbest nl nl prijsbest Collections Ace Ace Collections Collections dpwzq1xZYdACELURE Studenten PU Casual Luxe Lederen Vrouwen Rugzak Merk qOBxrq0w
    Grijs Acer specificaties Protective Technische Sleeve 14 qHHw1zTPU