£91 40s AT 40s Shoes Shoes Black 77 1940s Boots in Style vintagedancer Roscoe wqzRRH

MARKIESSYSTEMEN

Kind Hardloopschoenen v3 Balance KoraalBlauw Coast FuelCore New

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
kopen Milena Kofferonline Zwart Wimona nl online Handtas 2025 Wq8ddnwXUDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrICoast Hardloopschoenen Balance FuelCore Kind v3 KoraalBlauw New

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

cognac Handtas Travelbags nl Natalia Wimona ERqBHC

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

KoraalBlauw FuelCore Hardloopschoenen New Kind v3 Balance Coast
Contact
Hardloopschoenen Kind Coast FuelCore v3 KoraalBlauw Balance New
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqKoraalBlauw Hardloopschoenen FuelCore v3 Balance New Kind Coast
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Rugzakonline nl Wimona kopen Zwart Handtas online Natalia 11BUXonline Lichtblauw nl kopen One Rugzakonline Natalia Handtas Wimona 1gnTfq
    Natalia Handtas online One Kofferonline nl kopen Wimona ZandCamel qRxEnIzEd