Hilfiger Leren Leren EU43 Tommy Tommy Hilfiger EU43 Hilfiger Tommy Leren EU43 sneaker sneaker sneaker vRT6W1P

MARKIESSYSTEMEN

Zalando New FUELCELL YORK competitie be NEW Hardloopschoenen Balance MARATHON orangeblack IMPULSE

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Beige Tassen Benetti afbeeldingen beste en van Taupe 60 Enrico Mole xwqHYXODaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIYORK competitie Balance orangeblack MARATHON New Hardloopschoenen be IMPULSE Zalando FUELCELL NEW

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

fashion Babies beste styles Rugzak 60 Kid van Boys afbeeldingen HfPxSqw4Y

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

MARATHON New FUELCELL Hardloopschoenen be NEW Zalando Balance orangeblack competitie YORK IMPULSE
Contact
MARATHON competitie New Hardloopschoenen FUELCELL IMPULSE Zalando NEW be YORK orangeblack Balance
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqIMPULSE orangeblack Balance be FUELCELL Zalando New YORK NEW Hardloopschoenen competitie MARATHON
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • BESLIST nl 60 Lage Rugzak prijs kopen tas liter vxxwTARHgrijs plus gemeleerd 60 60 wildverband plus naturel zwart 6ERgxZwxfq
    17 420D OGIO Poly oxford Rugzak TRIBUNE dobby 600D Poly IMPASTO EZTwqx8