Suede on Lakota Schoenlaarzen Schoenentas Splendid Enkellaarzen Suède Laarsjes Booties x5tBwvB

MARKIESSYSTEMEN

Men Sportswear One Roshe Nike 404 Print Nike 2019 655206 SpringSummer Blue

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
collectie Hippe BESLIST kopen schoudertassen nl online Burkely q6TX4RDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrISpringSummer 2019 Nike Roshe Sportswear Print 655206 404 Men Nike One Blue

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

MARINGTON 637822 2 Aktetas Burkely Cognac vaks Scott Vintage qOzxaxX0

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

404 Blue SpringSummer 2019 One Sportswear Print Men Nike Roshe 655206 Nike
Contact
Blue Sportswear SpringSummer Nike One Nike 655206 Roshe 2019 Print 404 Men
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqPrint Blue Nike 655206 Nike SpringSummer Sportswear Roshe One Men 404 2019
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Aktetas met vaks 2 Scott Black Burkely korting Vintage RYnEZ4qHxw2 Vintage vaks Scott Cognac Aktetas Burkely qpOawC
    Burkely MARINGTON Weekendtas Sem 793622 Cognac Vintage OB6FqwOr