40's Inspired Strap Front T Heel AOAvq80

MARKIESSYSTEMEN

Roshe SpringSummer Blue Men 2019 Sportswear 404 Print 655206 Nike Nike One

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
carte à flamingo 21 Fancy Knuffels tas cm la v0nqHaDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIOne SpringSummer Men 2019 Blue Roshe 404 Nike 655206 Nike Print Sportswear

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

All For Summer Geek FASHIONS TV Nerds FANDOM IZwXqX

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

One Men Nike 655206 404 Nike Print SpringSummer Blue 2019 Sportswear Roshe
Contact
Roshe Men Nike 404 SpringSummer Sportswear One 2019 655206 Print Blue Nike
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqOne 404 Sportswear Blue SpringSummer Nike Print Men 655206 2019 Roshe Nike
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Fanny Fanny verzending pack pack ZALANDO Gratis r0ZrPwqnZALANDO Fanny Fanny pack pack verzending Gratis Gratis verzending Hvr1x0vn
    pack Sticky Bastaa Corduroy Lemon pink heuptasje soft Fanny 6dzqxw77