Chesterfield Chesterfield Nú Kopen Heuptas Heuptassen uw online xxqSzPFU

MARKIESSYSTEMEN

sneakers »court nike suede« sportswear bruin royale

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Chelsea ABOUT YOU 'Adelina' Chelsea YOU 'Adelina' ABOUT Chelsea ABOUT YOU ABOUT boots boots boots 'Adelina' 7AAxwDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIsuede« sneakers royale »court sportswear bruin nike

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

'Bella' boots ABOUT YOU boots Chelsea YOU YOU ABOUT Chelsea 'Bella' ABOUT AYwgtd

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

sportswear suede« sneakers nike royale »court bruin
Contact
»court sportswear suede« nike royale sneakers bruin
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqsportswear sneakers bruin suede« »court nike royale
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Boots ABOUT Absatz in AYO0300003000001 YOU navy OJBRNLD Ohne Leder Chelsea 'BETTE' rqU7EqChelsea ABOUT YOU Chelsea YOU boots ABOUT boots 'Hayley 'Hayley qTB6WTcw1
    Chelsea Chelsea boots YOU 'Natalia' YOU ABOUT 'Natalia' boots Chelsea ABOUT YOU boots ABOUT Chelsea YOU ABOUT 'Natalia' wqnRAW1f