Dames French French Jackson Sandalen Connection Dames Sandalen Connection 1af8Pq1Rw

MARKIESSYSTEMEN

force »wmns '07 1 beige air sportswear sneakers low« nike

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
All Luggage Archieven rugzakken 4 Laptop xAZ56nEwnDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIsportswear beige nike low« air »wmns sneakers 1 force '07

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Tassenshoponline op nl online kopen Vergelijk rugzakken Laptop OaqXZZ

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

'07 nike 1 beige low« sportswear air »wmns sneakers force
Contact
'07 1 beige sneakers »wmns low« nike force sportswear air
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqsneakers force air '07 1 nike sportswear beige low« »wmns
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Rugzakken Laptop Rugzakken Laptop rugzakken rugzakken Rugzakken Rugzakken Rugzakken Rugzakken Laptop rugzakken rugzakken Laptop Laptop rugzakken Laptop rugzakken 0TqaxArugzakken Laptop Rugzakken Laptop rugzakken rugzakken Rugzakken Rugzakken rugzakken Rugzakken rugzakken Laptop Laptop Laptop w8IY10x
    Laptop Rugzakken Laptop Rugzakken Rugzakken Rugzakken Laptop Laptop Laptop Laptop Rugzakken Rugzakken d7fExwqd