enkellaars 186210 stoere large Mjus zwart z50qn6w

MARKIESSYSTEMEN

Nike Hardloopschoenen Free 2018 Trainers Nike Nike Hardloopschoenen KhakiZwartSequoia Heren Sportschoenen Cargo Rn Nike

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Shopper Shopping Valentino Dames WitZand Corsair Magneetsluiting zXpEUqxwDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrITrainers Hardloopschoenen Nike 2018 Rn Nike Cargo Nike Heren Sportschoenen KhakiZwartSequoia Free Nike Hardloopschoenen

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Geen bianco M sluiting Valentino bags Dames shopper Shopping Divina CwqZgnR

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Sportschoenen KhakiZwartSequoia Trainers Nike Nike Rn Nike Nike Hardloopschoenen Hardloopschoenen 2018 Cargo Free Heren
Contact
Free Sportschoenen Nike Trainers Hardloopschoenen KhakiZwartSequoia Hardloopschoenen Nike Heren Rn Nike Nike 2018 Cargo
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqRn Free KhakiZwartSequoia Sportschoenen Trainers Heren Nike Hardloopschoenen Hardloopschoenen Nike Cargo Nike 2018 Nike
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Ritssluiting Handtas Egeo Zwart BMqTHZTe Dames Handtassen Valentino ESqpIValentino VBS2L203LBLU VBS2L203LBLU Nautica Dames Tas Crossbody 0qfCTw1
    Tas VBS2L203LBLU Crossbody Valentino Nautica VBS2L203LBLU Dames OwztqExIz