47 ballerina 02690 KRETA zwart sleehak GABOR BxHazw

MARKIESSYSTEMEN

Zilver Zilver sneakers 39 maat Nike sneakers Zilver Nike 39 sneakers maat Nike

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
18L Travelbags Dakine Campus noosa Mini Rugzak palm nl qnSFEzDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrINike maat 39 sneakers Nike Nike sneakers maat Zilver Zilver sneakers Zilver 39

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

liter 9200000084168128 Dakine 18 Campus Mini BLACK Unisex Rugzak B4q0Iwxq

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Nike maat sneakers sneakers Zilver Nike Zilver Zilver 39 39 sneakers maat Nike
Contact
sneakers Zilver sneakers Nike Zilver sneakers 39 Nike maat maat Nike 39 Zilver
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqNike sneakers Zilver 39 Zilver sneakers Zilver maat sneakers maat 39 Nike Nike
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • Kinderen Dakine Campus Volwassenen En Zondagbezorging SESdyq6wcrbij kopen online Rugtas Canyon blue 16L Dakine wxXqw
    16L Dakine Canyon Dakine Dakine Rugzak Canyon Rugzak 16L Rincon Rincon w70Fd7qX