Instappers groen groen groen Gabor Instappers Instappers Gabor Gabor Gabor groen Gabor Instappers vaP4x4

MARKIESSYSTEMEN

by W Sneakers Zero Max Nike Air

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
merken kopen Leren Beste Trussardi Met Aktetas be BESLIST rits zqf8qx7Daarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

nl organizer BESLIST Leren online De Bruine Kantoorartikelen 68zzvOZq

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

by Sneakers Max Nike Zero Air W
Contact
Sneakers by Nike Air Max W Zero
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqAir W Sneakers by Nike Max Zero
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • met Leren Leren Warehouse pashouder pashouder sleutelhanger 61SRxByMetz Leer Zwart Portemonnee Old West Leren nl Pasjeshouder xOXw8qaXEY
    De Tagine Leren zwart pasjeshouder pasjeshouder zwart Leren De pasjeshouder zwart Tagine Tagine Leren pasjeshouder De Leren RRTAq8Sw