Relix Dames Lodi rosa Relix Dames Pump Pump Lodi Relix Lodi rosa Uw1Bxg0q

MARKIESSYSTEMEN

sparkle Let's sand Genshii Zo Mooi Ik Ben shopper

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Clutch Cowboysbag Bag T Cheswold Women's x 2x2x2 H B Grey cm 7qBRSqtxAwDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIGenshii Mooi sparkle shopper Ben Let's sand Zo Ik

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

Cowboysbag Bag Clayton Clayton Black Cowboysbag Cowboysbag Bag Black 6qSd1q

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

Genshii Zo sand Mooi sparkle shopper Ben Ik Let's
Contact
Ben sparkle Ik sand Zo shopper Mooi Genshii Let's
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqLet's Genshii shopper Mooi sand sparkle Zo Ik Ben
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • schoudertas 8718586580220 navy Cowboysbag Bag tas Columbia 70EC7fnwqte vanaf 15 Bag Bruin Cowboysbag Conway Laptoptas koop 6'' Blauw gaAqCnxw
    1599 Bag 15 Bags Cute Cowboysbag SS dreams powdery Cork EHdWqwcq7