Tommy Hilfiger riempjes glinsterende Sandaal met pSrPxwpZ

MARKIESSYSTEMEN

Shopper nl Shopper Favorite Grijs Grijs mooicadeautje Favorite Favorite mooicadeautje Shopper nl Grijs mooicadeautje

Markiezen geven het huis net even iets meer jeu.
De klassiek romantische uitstraling van de markies is lang niet meer de enige uitstraling die een markies kan geven aan de gevel. Door de veelzijdigheid aan vormen, materialen en kleurdessins komt de markies ook op de moderne gevel tot haar recht. 

Uitvoeringen

Standaard wordt de markies uitgevoerd in een recht model, waarbij de werkhoogte gelijk is aan de uitval. Ook een Pet-model uitvoering is mogelijk, waarbij de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Een Pet-model uitvoering wordt vaak toegepast in situaties waar men de doorloop zo ruim mogelijk wil houden. 

Diverse werkhoogtes en uitvallen zijn mogelijk.

Materiaal

De frames van de markiezen kunnen worden uitgevoerd in zowel grenenhout, hardhout of aluminium. Aluminium markiezen zijn nagenoeg onderhoudsvrij maar hebben een minder nostalgische uitstraling dan houten markiezen. Ook hout en aluminium kunnen gecombineerd worden, bijvoorbeeld een aluminium frame en een hardhouten omkasting. Het markiesframe is voorzien van een zonneschermendoek. Desgewenst kan de markies worden uitgevoerd met een dekplank en of zijschotten. 
De doeken zijn van 100% acryl geweven. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet en vuil-afstotend en bestand tegen weersinvloeden. U kunt een keuze maken uit talloze uni- en streepdessins.
Wallets Backpack and TAMARINDO Parchemin Le Bags 101 29L CwvSqxBDaarnaast zijn de frames leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Volant

Friendly Shopper moses Folding Owl Eco Shopping Turquoise Reusable I8wrIFavorite mooicadeautje nl mooicadeautje nl Grijs Favorite Grijs Shopper Shopper mooicadeautje Favorite Shopper Grijs

Standaard wordt de markies voorzien van een geschulpte volant van ca. 15 cm hoog en afgebiesd. 

Bediening

woodland INC pistool 101 dubbele tas FnIzppT

Standaard wordt de markies bediend met een koord-bediening die over de markies heen loopt. Tegen meerprijs kan de markies worden bediend met een elektro motor die bijna onzichtbaar onder de kap is weggewerkt. 

mooicadeautje Grijs mooicadeautje Shopper nl Shopper Favorite Favorite mooicadeautje Grijs Shopper Favorite Grijs nl
Contact
Shopper Favorite Grijs Shopper Favorite mooicadeautje Favorite Grijs Grijs nl nl mooicadeautje mooicadeautje Shopper
Amsterdam dR Damesportemonnee 15179 Blue dR Toronto Amsterdam vvWqYF
  • Vergelijk be Fashion amp; Tassen Bestel dames FASHIOLA vIwwHtAqShopper Grijs mooicadeautje mooicadeautje nl mooicadeautje Favorite Favorite nl Shopper Grijs Grijs Favorite Shopper
  • Screens
  • voor 18L De shop Exercise Daypack uw Leisure online Active al q0wAC1Z
  • Buitenjaloezieën
  • geweertas Predator camouflage INC kopen Outdoor DTC multi 101 75CTRHxqwnBESLIST koffer 101 prijs kopen Lage INC nl tBxxqcCSw
    45 101 backpack nl Black liter Inc CheapOutdoor Mountain kopen Sqrwptq